Aanbod

Al mijn massages/behandelingen gebeuren intuïtief en jouw lichaam krijgt de energie wat het op die moment nodig heeft.

Het moment dat jij voor jezelf hebt vrij genomen is een goeie stap van zelfzorg. Elk lichaam heeft andere noden en dit kan ook van moment verschillen.

De behandelingen gaan door in mijn praktijkruimte of ik kom bij jou thuis.

Holistische massage

Holistisch betekent het geheel. Een holistische massage neemt dan ook de hele mens als uitgangspunt. Een mens heeft niet alleen een fysiek lichaam maar hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent.

Dit alles hangt aan mekaar zodat een goede balans nodig is. Tijdens deze massage/behandeling worden zowel spieren, weefsel, energiebanen, chakra’s, emoties en het hoofd vrijgemaakt. 

Na de behandeling voel je meer energie, een lichter gevoel, meer inzichten, meer connectie met jezelf.

 

Deep tissue massage

 

De spieren en het bindweefsel worden diep gemasseerd aan de hand van verschillende massagetechnieken. De bloedsomloop wordt zo gestimuleerd waardoor het lichaam  sneller herstelt en de afvalstoffen beter worden afgevoerd. Deze 

massage/behandeling voorkomt blessures.

Holistische coaching/training

De holistische benadering tijdens de massage kan erna doorgetrokken worden. De informatie die ik krijg door de massage daar gaan we mee aan de slag om je meer tot rust en inzichten te brengen. Dit door gesprekken, ademhaling, oefeningen, balans.

Prijs

 

60€/u

  • Blijf op de hoogte!