Aanbod

Al mijn massages/behandelingen gebeuren intuïtief en jouw lichaam krijgt de energie wat het op die moment nodig heeft.

Het moment dat jij voor jezelf hebt vrij genomen is een goeie stap van zelfzorg. Elk lichaam heeft andere noden en dit kan ook van moment verschillen.

De behandelingen gaan door in mijn praktijkruimte in Sint-Niklaas.

Holistische massage

Holistisch betekent het geheel. Een holistische massage neemt dan ook de hele mens als uitgangspunt. Een mens heeft niet alleen een fysiek lichaam maar hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent.

Dit alles hangt aan mekaar zodat een goede balans nodig is. Tijdens deze massage/behandeling worden zowel spieren, weefsel, energiebanen, chakra’s, emoties en het hoofd vrijgemaakt. Na de behandeling voel je meer energie, een lichter gevoel, meer inzichten, meer connectie met jezelf.

Bij de eerste behandeling volgt er steeds een na gesprek om alle ervaringen, emoties, inzichten te benoemen. Ik geef mee wat ik intuïtief aanvoelde. Hier wordt over gepraat en raad over gegeven hoe je er zelf mee aan de slag kan want dat is natuurlijk het belangrijkste. (duurtijd ongeveer 2u)

Holistische coaching/training

De holistische benadering tijdens de massage kan erna doorgetrokken worden. De informatie die ik krijg door de massage daar gaan we mee aan de slag om je meer tot rust en inzichten te brengen. Dit door gesprekken, ademhaling, oefeningen, balans.

Prijs

 

Prijs afhankelijk van soort sessie/traject.

Bij annulatie van je afspraak graag tijdig laten weten. 

Annulatie binnen de 24u voor je afspraak kan een kost met zich meebrengen.

F9D4699A-F24E-4AEA-ADEB-5A7F91B0DD53.JPG
2DE08598-F364-4759-A52A-7CDCE348A77E.JPG