top of page

Energetische behandeling

Tijdens de energetische healing sessie maken we een innerlijke reis.

Op zoek naar energetische blokkades en wat het lichaam wil loslaten.

 

Ik ga intuïtief jouw lichaam lezen. Naargelang wat het nodig heeft, ga ik de beste tools gebruiken die het op dat moment nodig heeft.

 

Ons lichaam houdt namelijk veel onverwerkte emoties en trauma vast. We zeggen niet voor niks dat we 'een rugzak meedragen' uit het verleden. Deze rugzak hoeven we niet te blijven meedragen. Onverwerkte emoties en trauma brengen op termijn problemen: vastzitten in je leven, ongelukkig, onzeker, ziektes, fysieke pijn,...

 

Na de behandeling bespreek ik in rust wat jouw lichaam te vertellen had. Door dit naar je bewustzijn te brengen, kan je ermee aan de slag in je dagelijkse leven. 

 

Dit kan je na een sessie ervaren: dat er meer energie door je lichaam stroomt, ontlading, emoties makkelijker toelaten, meer innerlijke rust, meer zelfliefde, chakra’s die beter functioneren, inzichten,...

Als je meermaals langskomt wordt er steeds dieper gegraven in jouw innerlijke wereld.

Soul coaching

De holistische benadering tijdens de massage kan daarna doorgetrokken worden. De informatie die ik krijg door de behandeling, daar gaan we mee aan de slag om je meer rust en balans te brengen. Dit door gesprekken, ademhaling, oefeningen, inzichten.

 

Tarieven

 

150 € per sessie (2u) of anders afgesproken.

Bij annulatie van je afspraak graag tijdig laten weten. 

Annulatie minder dan 24u voor je afspraak kan een kost met zich meebrengen.

Energetisch lichaamswerk, trauma heling, body de-armouring, soul coaching
bottom of page