Energetische behandeling

Tijdens de energetische healing sessie maken we een innerlijke reis. Op zoek naar energetische blokkades en wat het lichaam wil loslaten.

 

Ik ga intuitief jouw lichaam lezen. Naargelang wat het lichaam nodig heeft ga ik de beste tools gebruiken wat op dat moment het beste past.

 

Ons lichaam houdt namelijk veel onverwerkte emoties en trauma vast. We zeggen niet voor niks dat we een rugzak meedragen van het verleden. Deze rugzak hoeven we niet mee te dragen. Onverwerkte emoties en trauma brengen op termijn problemen (ziektes, fysieke pijn).

 

Na de behandeling bespreek ik in rust wat jouw lichaam te vertellen had. Door dit naar jouw bewustzijn te brengen kan je ermee aan de slag in je dagelijkse leven. 

 

Na de sessie kan je ervaren dat er meer energie door je lichaam stroomt, ontlading, emoties makkelijker toe laten, innerlijke rust, zelfliefde, chakra’s die beter functioneren, inzichten.

 

*Indien je meermaals langskomt wordt er steeds dieper gegraven in jouw innerlijke wereld.

Soul coaching

De holistische benadering tijdens de massage kan erna doorgetrokken worden. De informatie die ik krijg door de massage daar gaan we mee aan de slag om je meer tot rust en inzichten te brengen. Dit door gesprekken, ademhaling, oefeningen, balans.

 

 

Prijs

 

150 € per sessie (2u) of anders afgesproken.

Bij annulatie van je afspraak graag tijdig laten weten. 

Annulatie binnen de 24u voor je afspraak kan een kost met zich meebrengen.

Screenshot_20221109_174753_com.google.android.apps.photos.jpg